Foto: © Jenny Enochsson 2020

Min roman är färdigskriven! När den finns tillgänglig (det lär dröja ett tag) kommer jag att posta diverse inlägg om detta. Jag har ett nytt romanprojekt på gång nu. Man måste ju följa sitt kall. Jag tänker förstås inte avslöja vad böckerna handlar om förrän de släpps i bokform. Däremot ska jag skriva inlägg om mina erfarenheter av själva skrivprocessen. Innan jag tar itu med nästa roman tänker jag skriva en eller ett par noveller.

Ja, just det. Jag ska starta en litterär nätsajt. Mer om detta senare.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s