Foto: © Jenny Enochsson 2020

Det är snart dags att publicera min roman Skogen bakom muren. När jag har fått F-skattsedel (det borde inte dröja länge nu) ska jag beställa en e-bokskonvertering av Publit. Sedan när allt är färdigt kommer Tistelblomma förlags första boksläpp att äga rum!

Jag skriver noveller som ska ingå i en planerad novellsamling. Det är så givande och roligt! Jag strävar alltid efter kärnfullhet och mejslar fram meningarna. Därför älskar jag att skriva just noveller.

Denna vecka har jag tagit emot flera bidrag till Tistelblommas första antologi. Kul! Underligt nog kommer de allra flesta som skickar texter till Tistelblomma från Malmö. Jag vet inte vad det kan bero på. Lite intressant är det i varje fall.

2 tankar

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s